Izborna skupština HUSR-a – poziv na kandidaturu

135

Poštovane kolegice i kolege,

Upravni odbor Hrvatske udruge socijalnih radnika na sjednici održanoj dana 4. listopada 2023. godine donio je odluku o sazivanju sjednice Izborne skupštine HUSR-a.

Sjednica će se održati u hibridnom obliku dana 12. prosinca 2023. godine u Hotelu Academia u Zagrebu, Tkalčićeva 88 s početkom u 13.00 sati.

Na Izbornoj skupštini će se birati članovi svih tijela HUSR-a kako slijedi:

Upravni odbor, predsjednik, 5 članova Nadzornog odbora i 5 članova Etičkog povjerenstva .

Pozivamo članove HUSR-a da svoju kandidaturu za tijela HUSR-a dostave najkasnije 8 dana prije održavanja Skupštine, zaključno sa 5.12.2023. godine.

  • Sukladno Statutu HUSR-a kandidati za predsjednika/cu HUSR-a dužni su uz kandidaturu dostaviti životopis, Program rada HUSR-a u mandatnom razdoblju i pisanu podršku svoje matične udruge socijalnih radnika i još najmanje dvije pisane podrške regionalnih udruga.

  • Kandidati za članove Nadzornog odbora i Etičkog povjerenstva dužni su uz kandidaturu dostaviti životopis, te pisanu preporuku svoje matične udruge.

Članovi svih tijela HUSR-a biraju se za mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine odnosno do 2027. godine.

Molimo kandidate da svoju dokumentaciju dostave isključivo putem maila na adresu: husr@husr.hr. Nepotpune i zakašnjele prijave neće se uvažavati.

S očekivanjem da ćete se odazvati ovom pozivu i time iskazati spremnost i želju za aktivnim sudjelovanjem u radu naše profesionalne udruge veselimo se vašim prijavama.

S poštovanjem,

predsjednica HUSR-a
Štefica Karačić, dipl. socijalna radnica

POZIV