Znanstveni skup: “Obitelj i socijalna država: Povodom 30. godina prve UN-ove Međunarodne godine obitelji (IYF+30)”

75
Poštovani/a,
 
Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo i Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu pozivaju Vas na znanstveni skup Obitelj i socijalna država: Povodom 30. godina prve UN-ove Međunarodne godine obitelji (IYF+30), koji će se održati u utorak, 14. svibnja 2024. godine, s početkom u 10:00 sati, u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, u Zagrebu.
 
Cilj je ovog znanstvenog skupa kritički sagledati postignuća u području socijalnih politika usmjerenih obiteljima unazad tridesetak godina, ukazati na promjene socijalnih rizika s kojima se obitelji nose i na potrebe za razvojem i poboljšanjem politika usmjerenih obiteljima. Skup će se poslužiti i za razmjenu znanja i umrežavanje stručnjaka iz različitih disciplina te donositelja odluka i praktičara u cilju promicanja znanstvenog pristupa, dijaloga i suradnje na području razvoja politika usmjerenih obiteljima. Inicijatori i moderatori ovog skupa su profesorica Ivana Dobrotić i profesor Siniša Zrinščak s Pravnog fakulteta u Zagrebu.
 
U privitku Vam dostavljamo program, a Vas ljubazno molimo da nam svoj dolazak potvrdite do srijede 8. svibnja 2024., na adresu centar@tripalo.hr

S poštovanjem i srdačno,

Hrvoje Nemet
Tajnik Centra Miko Tripalo