Predavanje: “Izazovi terenske prakse studenata socijalnog rada – iskustva Novog Zelanda”

1763

Ksenija NapanPoštovane kolegice i kolege,

najavljujemo predavanje pod naslovom “Izazovi terenske prakse studenata socijalnog rada – iskustva Novog Zelanda” koje će se održati u petak, 27. lipnja 2014. od 11-13 sati, u dvorani I Studijskog centra socijalnog rada, Nazorova 51.

Predavanje će održati Ksenija Napan, socijalna radnica i izvanredna profesorica na MaaseyUnversity, Auckland, New Zealand, inače bivša nastavnica Studijskog centra socijalnog rada i naša dugogodišnja suradnica te vas ovim putem pozivamo da se odazovete.

Predavanje je prije svega namijenjeno kolegama koji su kao terenski nastavnici sudjelovali u vođenju studenata socijalnog rada na praksi dodiplomskog i diplomskog studija, ali i onima koji su ubuduće zainteresirani za obavljanje uloge terenskih nastavnika. Također ovo je prilika da damo zajednički osvrt na terensku praksu naših studenata i razmijenimo iskustva na tu temu.Predavanje bi bilo bodovano od strane Hrvatske komore socijalnih radnika (obzirom da je Pravilnik o bodovanju u izradi, točan broj bodova bit će dan naknadno).

S veseljem očekujemo vaš dolazak

Prof. dr. sc. Kristina Urbanc
Nositeljica terenske prakse diplomskog studija

Prof. dr. sc. Zoran Šućur
Predstojnik Studijskog centra socijalnog rada