Poziv na konferenciju: Zapošljavanje osoba s poteškoćama mentalnog zdravlja: zajednički posao na putu oporavka

437

Poštovani,

Pozivamo Vas na konferenciju “Zapošljavanje osoba s poteškoćama mentalnog zdravlja: zajednički posao na putu oporavka”, koju Udruga Vida organizira u okviru provedbe projekta „IPSilon“- primjena učinkovitog modela podržanog zapošljavanja osoba sa psihosocijalnim poteškoćama (financiranog sredstvima ACF Hrvatska).

Konferencija će se održati 9.10.2023., u Hotelu Jadran, Šetalište XIII divizije 46, Rijeka, s početkom u 9h. Konferencija je i aktivnost otvaranja manifestacije Mentalfest 2023 kojom se obilježava Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Opći cilj ovog skupa je jačanje mogućnosti osoba s poteškoćama mentalnog zdravlja u prakticiranju prava na rad i sveobuhvatni oporavak kroz zapošljavanje i to doprinosom cjelovitosti i efikasnosti sustava podrške u zapošljavanju, promocijom dokazanih rješenja za unaprjeđenje te povećanjem vidljivosti ovog društvenog problema.

Detaljnije informacije nalaze se u pozivu i programu koje šaljemo u privitku.

Konferencija je namijenjena:

  • donositeljima i provoditeljima javnih politika u području rada, zdravstvene i socijalne zaštite,
  • stručnjacima iz područja zdravstvene i socijalne skrbi,
  • dionicima u području zaštite ljudskih prava,
  • osobama s poteškoćama mentalnog zdravlja i drugim psihosocijalnim poteškoćama,
  • drugim zainteresiranim dionicima i javnosti.

U privitku se nalazi službeni poziv s detaljnim informacijama i programom, letak s informacijama o projektu IPSilon, kao i prijavni obrazac, koji Vas molimo da ispunite i povratno pošaljete mailom do četvrtka, 5. listopada.

Konferencija će biti prijavljena za bodovanje kao stručno usavršavanje strukovnim komorama (prema prijavi sudionika).

Također, pozivamo vas da slobodno proslijedite poziv zainteresiranim pojedincima i organizacijama te da nam se obratite za dodatne informacije.

Veselimo se susretu s vama!

Ivona Mladina, voditeljica projekta IPSilon

POZIV
PROGRAM
PRIJAVNICA
LETAK