Obilježavanje Svjetskog dana socijalnog rada u Rijeci

Drage kolegice i kolege, suradnici i prijatelji profesije socijalnog rada, pozivamo Vas da sudjelujete u stručnom skupu povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada u Rijeci, 20.3.2023. godine u 11:00h u RiHub-u na adresi Ivana Grohovca 1/a, Rijeka.

Ove godine svjetski dan socijalnog rada vezan je uz temu „Poštivanje različitosti kroz zajedničko društveno djelovanje“ te nam se činilo vrijednim upoznati se s radom socijalnih radnika iz različitih perspektiva i različitih ustanova na području Rijeke i šire.

Svjetski dan socijalnog rada predstavlja Dan otvorenih vrata sustava socijalne skrbi. Iznenađeni smo odazivom kolega koji su voljni prezentanti svoju praksu i na taj način međusobno dijeliti znanja i iskustva, te nam se mogu javiti svi ostali zainteresirani za izlaganja i sudjelovanje u stručnom skupu koji planiramo u svibnju 2023. godine.

Odgovornost svih nas je afirmativno promovirati struku socijalnog rada i profesionalni identitet te otkrivati nove metode rada. Zato pozivao sve kolegice i kolege da se odazovu ovom pozivu, sudjeluju u obilježavanju našeg dana i daju svoj doprinos.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo Vas da nam potvrdite svoj dolazak do 16.3.2023.godine.

Stručni skup prijavljen je Komori socijalnih radnika.

Radujemo se Vašem dolasku i okupljanju!

Predsjednica i tajnica udruge:

Sanja Boras, mag.act.soc.
Sara Kosić, mag.act.soc.

POZIVNICA i PROGRAM