Radionica u Vinkovcima: „U potrazi za profesionalnim integritetom“

696

Hrvatska udruga socijalnih radnika u suradnji s Hrvatskom komorom socijalnih radnika organizira radionicu pod nazivom „U potrazi za profesionalnim integritetom“.

Radionica će se održati 9.07.2019. godine u prostoru Centra za socijalnu skrb Vinkovci, Glagoljaška 31 E,  s početkom u 10 sati.

Voditeljice radionice su doc.dr.sc. Marijana Kletečki Radović i izv.prof.dr.sc. Olja Družić Ljubotina, Studijski centar socijalnog rada, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Cilj ove edukativne radionica je propitati mogućnosti izgradnje profesionalnog identiteta i integriteta u zadanim društvenim okolnostima i osnažiti socijalne radnike za profesionalno zastupanje.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim socijanim radnicima koji žele unaprijediti svoju profesionalnu praksu kroz promišljanje i osnaživanje svog profesionalnog identiteta i integriteta.

Budući da je broj sudionika ograničen  molimo vas da svoje sudjelovanje  potvrdite  najkasnije  do 05.07.2019. godine Cviti Šimić na mail: husr@husr.hr

Radionica je prijavljena Hrvatskoj komori socijalnih radnika za bodovanje.

 

S poštovanjem,

Predsjednica HUSR-a
Štefica Karačić,dipl.soc.radnica