Svjetski dan socijalnog rada 2019. – „Promicanje važnosti ljudskih odnosa“

3200

Povodom  Svjetskog dana socijalnog rada 19. ožujka 2019 . godine  od 11.00 do 14.30 sati  u Hotelu Sheraton u Zagrebu, Kneza Borne 2. Hrvatska udruga socijalnih radnika organizira stručni skup pod nazivom „Promicanje  važnosti ljudskih odnosa“

Skup  započinje  uvodnim obraćanjima uzvanika i prigodnim  programom  nakon  kojeg  ćemo  imati  priliku  čuti  zanimljivo i poticajno predavanje  na temu: „Koliko dobro razumijemo jedni druge?„ koje će održati Bruno Šimleša, hrvatski pisac i kolumnist.

Središnja aktivnost ovog skupa je svečana dodjela nagrada HUSR-a istaknutim stručnjacima pojedincima, ustanovama socijalne skrbi i organizacijama civilnog društva koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju i afirmaciji profesije socijalnog rada i čiji je rad prepoznat kao opće dobro i od posebnog značaja  za profesiju  i društvo u cjelini.

Na skupu očekujemo  sudjelovanje  socijalnih radnika i drugih stručnjaka iz sustava socijalne skrbi i drugih područja djelatnosti, naših cijenjenih suradnika, predstavnika resornog ministarstva, jedinica lokalne i regionalne samouprave, medija i drugih  zainteresiranih osoba.

U suradnji s resornim ministarstvom Svjetski dan socijalnog rada tradicionalno obilježavamo i kao Dan otvorenih vrata u sustavu  socijalne  skrbi . Tim povodom  socijalni radnici  u cijeloj zemlji organizirati će  stručne skupove i druge aktivnosti s ciljem  promicanja  vrijednosti ljudskih  odnosa u svim  područjima   života.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati tajnicu HUSR-a, Cvitu Šimić, na broj tel: 01/4550 758, mob: 098/229 167 ili mail: husr@husr.hr

PROGRAM