Izborna skupština – obavijest i poziv na kandidaturu

1462

Poštovani,

Upravni odbor Hrvatske udruge socijalnih radnika je na sjednici održanoj dana 03. srpnja 2015. godine, donio odluku o sazivanju Izborne skupštine HUSR-a dana 14. listopada 2015. godine u Falkensteiner Club Funimation Borik, Hotel Donat, Majstora Radovana 7, Zadar, s početkom u 17.00 sati.

Na Izbornoj skupštini će se birati Upravni odbor, predsjednik, 5 članova Nadzornog odbora i 5 članova Etičkog povjerenstva HUSR-a i Likvidator udruge.

Nadalje, pozivamo članove Udruge da se kandidiraju za tijela HUSR-a, te da u skladu sa Statutom HUSR-a svoju prijavu sa životopisom dostave Hrvatskoj udruzi socijalnih radnika najkasnije 8 dana prije održavanja Skupštine.

Napominjemo, da su kandidati za predsjednika HUSR-a uz životopis dužni dostaviti i Program rada HUSR-a u sljedećem mandatnom razdoblju kao i pismenu podršku kandidature svoje matične udruge i još najmanje dvije udruge članice HUSR-a.

Kandidati za članove Nadzornog odbora i Etičkog povjerenstva dužni su dostaviti svoju kandidaturu i životopis, te pisanu preporuku svoje matične udruge.

Kandidati za Likvidatora udruge dužni su dostaviti samo kandidaturu.
Članovi svih tijela biraju se za mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine odnosno do listopada 2019.godine osim Likvidatora koji se bira do opoziva.

Molimo da dokumentaciju dostavite isključivo putem maila na adresu: husr@zg.t-com.hr. Nepotpune i nepravovremeno dostavljene prijave neće se uvažavati.

S očekivanjem da ćete se odazvati ovom pozivu i time iskazati spremnost i želju za aktivnim sudjelovanjem u radu naše profesionalne udruge.

S poštovanjem,

PREDSJEDNICA HUSR-a
Štefica Karačić, dipl. socijalna radnica