Edukacija “Vođenjem i upravljanjem do osiguranja kvalitete rada centra za socijalnu skrb”

U okviru UNICEF-ovog Programa „Jamstvo za svako dijete„ koji se provodi na području Međimurske županije Hrvatska udruga socijalnih radnika kao jedan od partnera programa organizirala je dvodnevnu edukaciju za odgovorne/rukovodeće službenike i upravljačka tijela centara za socijalnu skrb pod nazivom „Vođenjem i upravljanjem do osiguranja kvalitete rada centra za socijalnu skrb“, 6.7. i 7.7. u prostorijama CZSS Čakovec, u svrhu unapređenja voditeljskih i upravljačkih vještina voditelja odjela uključujući vještine upravljanja ljudskim potencijalima, osobni razvoj, upravljanje promjenama, vremenom, krizno upravljanje, praćenje i evaluacija rada ustanove.

Prema programu provela se dvodnevna edukacija u trajanju od 14 sati, za ravnatelje, voditelje odjela, predsjednike Stručnih vijeća, Upravnog vijeća, koordinatore za uvođenje standarda kvalitete i ključne suradnike izvan CZSS, odnosno za sveukupno 8  sudionika. Edukaciju su provela 2 izvoditelja (1 grupa x 2 dana x 7 sati x 2 izvoditelja, sveukupno 28 sati).

Predmetna skupina sudionika  bit će tijekom trajanja projekta obuhvaćena  integrativno- razvojnom supervizijom u koju će biti uključeni  i ključni suradnici iz lokalne zajednice ili individualnom supervizijom.

Voditelji edukacije bili su Štefica Karačić, dipl. soc. radnica i Gordana Daniel, dipl. soc. radnica.

POZIVNICA
PLAN RADA

GALERIJA SLIKA