Završen 1. Hrvatski gerijatrijski online simpozij o Gerasteniji

318

Poštovani ugledni članovi PZG MZ, poštovani ugledni edukatori i partneri u zaštiti zdravlja starijih, čast je i zadovoljstvo opetovano čestitati i zahvaliti na rezultatima izvrsnosti ishodom edukacije sa 1. Hrvatskog gerijatrijskog online simpozija o GERASTENIJI s međunarodnim sudjelovanjem, od 1. lipnja 2021. u Zagrebu, s ukupno 390 aktivnih registriranih sudionika (iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Belgije i Švedske) u cijelom vremenskom trajanju gerijatrijskog simpozija.

Snimljen je u cijelosti, vidjeti link: gerastenija.hiper.events sa svim vrhunskim izlaganjima i zaključcima uglednih predavača, fokusiranih na implementaciji uspješne prakse za starije, osobito interdisciplinarnog gerontološkog tima u unapređenju zaštite zdravlja u primarnoj zdravstvenoj zaštiti za starije.

Opetovana zahvala svima, ali i na vremenskoj preciznosti gotovo u minutu održavanja toliko zahtjevnog, visoko profesionalno odrađenog gerijatrijskog online simpozija o GERASTENIJI.

U galeriji dolje možete pogledati neke fotografije nazočnih moderatora i predavača, snimljenih u online studiju po uspješnom završetku 1. Hrvatskog gerijatrijskog online simpozija o GERASTENIJI s međunarodnim sudjelovanjem, a po isključenju mikrofona i kamera.

Zahvaljujem na dosadašnjoj i budućoj uspješnoj suradnji.

S poštovanjem,

doc. prim. dr. sc Spomenka Tomek-Roksandić