HUSR partner sa IFSW_On-line Europska konferencija o socijalnom radu 11.-13.10.2021.

1014

REGISTRACIJA

Međunarodna federacija socijalnih radnika i Hrvatska udruga socijalnih radnika najavljuju Europsku konferenciju o socijalnom radu 2021., koja se održava od 11. do 13. listopada 2021.

Konferencija je otvorena za sve socijalne radnike, praktičare i akademike, studente, korisnike, zainteresirane za dijeljenje, raspravu i razvoj profesije socijalnog rada. Poziv na usmenu prezentaciju, simpozije i radionice otvoren je za sve stručnjake za socijalni rad koji rade u različitim područjima prakse i spremni su podijeliti svoje znanje i iskustvo, inventivne, kreativne modele i intervencije u suradnji.

Cilj konferencije je pružiti prostor za razmjenu onoga što djeluje u ovim promjenjivim i nesigurnim vremenima, na koji način praksa socijalnog rada doprinosi održavanju i poboljšanju otpornosti u zajednicama, obiteljima i pojedincima u psihosocijalnom riziku, ljudskim pravima i socijalnoj koheziji. Obrazovanje socijalnih radnika i izgradnja kompetencija u cjeloživotnoj perspektivi također su vrlo važni za razvoj socijalnog rada.

Događaj će se održati putem interneta!

REGISTRACIJA