Virtualna konferencija za predstavljanje nalaza publikacije „Uključivanje Roma u hrvatsko društvo: Identitet, socijalna distanca i iskustvo diskriminacije“

463

Poštovani,

predstavljanje nalaza publikacije „UKLJUČIVANJE ROMA U HRVATSKO DRUŠTVO: IDENTITET, SOCIJALNA DISTANCA I ISKUSTVO DISKRIMINACIJE“ možete pogledati na ovoj poveznici i registrirati se: https://ukljucivanje-roma.com/.

Nakon registracije, na svoju ćete email adresu dobiti novu poveznicu putem koje ćete moći pogledati izlaganja u trajanju od 2 sata i 15 minuta. Izlaganja je moguće pogledati  od trenutka registracije pa sve do PETKA 19. LIPNJA u 13:00 SATI kada će se održati  VIRTUALNA RASPRAVA u realnom vremenu. Tijekom pregledavanja izlaganja možete postavljati pitanja putem obrasca na dnu stranice, a na koja će izlagači odgovarati tijekom rasprave. Kako bismo izlagačima omogućili vrijeme za pripremu odgovora, pitanja ćemo zaprimati do četvrtka 18. lipnja u 16 sati.

Prema prethodno dostavljenom dnevnom redu, na konferenciji će rezultate predstaviti autori publikacije Danijela Lucić i Nikola Rašić, a komentirat će ih i zamjenica pučke pravobraniteljice Tena Šimonović Einwalter. Uvodne govore održat će ravnatelj Ureda Alena Tahiri te saborski zastupnik Veljko Kajtazi. Prijavljenim sudionicima dostavit ćemo primjerak publikacije na adresu navedenu u prijavnom obrascu.

Za sva pitanja obratite nam se putem e-mail adrese esf@uljppnm.vlada.hr ili na broj telefona 01 6303 093.

Organizacija konferencije je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

S poštovanjem,

Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina
Office for Human Rights and Rights of National Minorities
T: +385 1 6303 093,  +385 1 6303 994
Fax. +385 1 4569 324
E: esf@uljppnm.vlada.hr
Mesnička 23, HR-10000, Zagreb