PROGRAM – Svjetski dan socijalnog rada 2020 godine: „Promicanje važnosti ljudskih odnosa“

1386

Pozivamo Vas na svečanost povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada koja  će se održati 17. ožujka 2020. godine  od 11.00 do 14.30 sati  u Hotelu  Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9 u  Zagrebu.

Nakon kraćeg prigodnog programa doc.dr.sc. Marijana Kletečki Radović će održati predavanje na temu „Tajna veza mentalnog zdravlja i profesionalne odgovornosti“.

Slijedi svečana dodjela nagrada HUSR-a istaknutim stručnjacima pojedincima, ustanovama socijalne skrbi i organizacijama civilnog društva koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju i afirmaciji profesije socijalnog rada i čiji je rad prepoznat kao opće dobro i od posebnog značaja za profesiju i društvo u cjelini.

Za sudjelovanje na skupu pozvani su socijalni radnici i drugi stručnjaci iz sustava socijalne skrbi i drugih područja djelatnosti, naši suradnici, predstavnici resornog ministarstva, jedinica lokalne i regionalne samouprave, medija i druge zainteresirane osobe.

U suradnji s resornim ministarstvom Svjetski dan socijalnog rada tradicionalno ćemo obilježiti i kao Dan otvorenih vrata u sustavu socijalne skrbi. Tim povodom socijalni radnici u cijeloj zemlji organiziraju stručne skupove i druge aktivnosti s ciljem promicanja važnosti ljudskih odnosa u svim područjima života.

Ljubazno molimo da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 13.03.2020. godine.

Za sve dodatne informacije i prijave možete kontaktirati tajnicu HUSR-a, Cvitu Šimić, na broj tel: 01/4550 758, mob: 098/229 167 ili mail: husr@husr.hr

S poštovanjem,

Predsjednica HUSR-a
Štefica Karačić,dipl.soc.radnica

PROGRAM