Naslovnica Aktualnosti

Poziv na kandidaturu za tijela HUSR-a

0 232

Poštovani,

Upravni odbor Hrvatske udruge socijalnih radnika je na sjednici održanoj dana 8.7.2019. godine, donio odluku o sazivanju Izborne skupštine HUSR-a dana 9. listopada 2019. godine u HOTELU Sheraton, Ulica kneza Borne 2, Zagreb, s početkom u 17 sati.

Na Izbornoj skupštini će se birati Upravni odbor, predsjednik, 5 članova Nadzornog odbora i 5 članova Etičkog povjerenstva HUSR-a.

Nadalje, pozivamo članove Udruge da se kandidiraju za tijela HUSR-a, te da u skladu sa Statutom HUSR-a svoju prijavu sa životopisom dostave Hrvatskoj udruzi socijalnih radnika najkasnije 8 dana prije održavanja Skupštine.

Napominjemo, da su kandidati za predsjednika HUSR-a uz životopis dužni dostaviti i Program rada HUSR-a u sljedećem mandatnom razdoblju kao i pismenu podršku kandidature svoje matične udruge i još najmanje dvije udruge članice HUSR-a.

Kandidati za članove Nadzornog odbora i Etičkog povjerenstva dužni su dostaviti svoju kandidaturu i životopis, te pisanu preporuku svoje matične udruge.

Članovi svih tijela biraju se za mandatno razdoblje u trajanju od četiri godine odnosno do listopada 2023.godine.

Molimo da dokumentaciju dostavite isključivo putem maila na ovu adresu: husr@husr.hr.

Nepotpune i nepravovremeno dostavljene prijave neće se uvažavati.

S očekivanjem da ćete se odazvati ovom pozivu i time iskazati spremnost i želju za aktivnim sudjelovanjem u radu naše profesionalne udruge.

S poštovanjem,

PREDSJEDNICA HUSR-a
Štefica Karačić, dipl. socijalna radnica

POZIV NA KANDIDATURU