V regionalni simpozij: “Promicanje važnosti ljudskih odnosa“

Poštovani kolege i kolegice, poštovani suradnici!

Povodom obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada, pozivamo vas na V regionalni simpozij „Promicanje važnosti ljudskih odnosa“ koji će se održati u Varaždinu (Hotel Turist, Aleja kralja Zvonimira 1), dana 15. ožujka 2019. godine, u vremenu od 9.00 do 17.30 sati.

Svjetski dan socijalnog rada  obilježava se svake godine trećeg utorka u ožujku, a ove godine pada na dan 19. ožujka. Tema obilježavanja Svjetskog dana socijalnog rada ove godine  je „Promicanje važnosti ljudskih odnosa“  i u skladu je s Globalnim planom za socijalni rad i socijalni razvoj.

Cilj održavanja regionalnog simpozija je poticanje na razmišljanje o kvaliteti suradnje među stručnjacima kao pretpostavci suradnje s građanima i korisnicima socijalnih usluga. Kroz simpozij će se govoriti o izazovima suradnje među profesijama u pružanju socijalnih usluga u zajednici, a bit će i prilika za međusoban susret različitih profesija koje nerijetko rade s istim korisnicima, ali prečesto bez dovoljno koordinacije i poznavanja specifičnih procedura ili profesionalnih specifičnosti.

 

PRIJAVA

Prijava sudionika je obvezna. Rok za prijavu je srijeda , 6. ožujka 2019. godine.
Prijavnicu možete ispuniti putem prijavnog obrasca:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbaZExl_Kvk3ecWbu6HmSI2yVIxaH7seXJ9ebCNEgzyFsT1w/viewform

 

KOTIZACIJA

Kotizacija uključuje pravo sudjelovanja u svim aktivnostima  simpozija, ručak i osvježenje u pauzama.

Kotizacija:  250,00 kuna, a za članove udruga socijalnih radnika je 200,00 kuna .

Pozvani  izlagači ne plaćaju kotizaciju.

Kotizacija se uplaćuje na žiro račun Udruge socijalnih radnika Varaždinske županije, IBAN: HR8323600001101739232.

Potvrdu o uplaćenoj kotizaciji potrebno je dostaviti Udruzi socijalnih radnika Varaždinske županije putem fax-a ili e-maila.

 

PODACI ZA KONTAKT:

Ivančica Koren – 098 904 2007
Maja Zimić Kovšca – 091/5366 713
fax: 042 613 601

e-mail: socijalniradnici.vz@gmail.com

 

BODOVANJE

Održavanje skupa prijavit će se Hrvatskoj komori socijalnih radnika, Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj liječničkoj komori  radi bodovanja stručnog usavršavanja u skladu s Pravilnikom o sadržaju, rokovima i postupku trajnog usavršavanja i provjere stručnosti.

Svim prijavljenim sudionicima će se uručiti potvrde o sudjelovanju.