Obavijest  o pokroviteljstvu  i financijskoj potpori

1106

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prihvatilo je pokroviteljstvo nad IX. Konferencijom socijalnih radnika koja će se održati u Puli od 17.-19. listopada  2018. godine i odobrilo financijsku potporu u iznosu od 63.000,00 kuna za  podmirivanje  kotizacije po jednog (1) stručnog  radnika zaposlenog  u centrima za  socijalnu  skrb  na području:

Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke  i  Ličko-senjske županije.

Pozivamo ravnatelje navedenih ustanova da prilikom odlučivanja o prijavama sudionika na IX. Konferenciju socijalnih radnika postupe u skladu s navedenom odlukom Ministarstva koja je  donesena  u  cilju uključivanja  što većeg broja  stručnih radnika  na Konferenciju.

Molimo sudionike koji su na Konferenciju upućeni  bez plaćanja kotizacije da to obavezno naznače u svojoj  PRIJAVNICI kako bi organizator mogao pratiti utrošak odobrene financijske potpore .

Sve informacije o IX. Konferenciji socijalnih radnika dostupne su na mrežnoj stranici HUSR-a.

U slučaju potrebe za dodatnim  informacijama možete kontaktirati tajnicu  HUSR-a Petru Škrnjug  na tel: 4550 757  ili  mob:098 229 167  Ili  e-mail  husr@zg.t-com.hr