Naslovnica Obavijesti

Tribina: “Uloga i položaj socijalnih radnika u društvu”

0 724

Hrvatska udruga socijalnih radnika i Hrvatska komora socijalnih radnika u suradnji s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Sindikatom zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske pozivaju vas na Tribinu pod nazivom “Uloga i položaj socijalnih radnika u društvu” koja će se održati 09. 06.2017. godine u Europskom domu u Zagrebu, Jurišićeva 1/1 od 10.00 do 13.00 sati.

Potaknuti aktualnom situacijom u kojoj se profesija socijalnog rada suočava s brojnim izazovima ovim skupom želimo otvoriti dijalog i razmijeniti mišljenja i ideje socijalnih radnika iz različitih područja i različitih razina djelatnosti o mogućnostima unaprjeđenja stručne prakse, a time i sustava socijalne skrbi, očekujemo konstruktivne prijedloge i ideje koje mogu poboljšati našu svakodnevnu praksu kao i percepciju naše profesije i cijele djelatnosti u društvu.

Posebno pozivamo socijalne radnike zaposlene u sustavu socijalne, a osobito sudionike iz centara za socijalnu skrb da aktivnim sudjelovanjem na ovoj tribini ukažu na promjene koje mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete socijalnih usluga i digniteta profesije socijalnog rada.

Na tribini će uz ministricu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nadu Murganić sudjelovati i predstavnici strukovnih organizacija socijalnih radnika.

Molimo da svoje sudjelovanje na tribini prijavite Hrvatskoj udruzi socijalnih radnika na ovaj e-mail  najkasnije do 07.06.2017. godine.

POZIV
PROGRAM