Svjetski dan socijalnog rada 2017. godine

3625

Povodom Svjetskog dana socijalnog rada koji se obilježava 21. ožujka 2017. godine pod nazivom „Promicanje održivog razvoja i zdravih zajednica„ Hrvatska udruga socijalnih radnika i udruge članice HUSR-a organiziraju na području cijele Hrvatske brojne stručne skupove, simpozije, javne tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti kojima želimo ukazati na aktualne društvene prilike i osnažiti profesionalnu zajednicu za suočavanje s izazovima socijalnog rada u našoj zemlji.

U cilju javne prezentacije djelatnosti socijalne skrbi i jačanja socijalnih mreža Svjetski dan socijalnog rada u Hrvatskoj se tradicionalno obilježava i kao Dan otvorenih vrata u sustavu socijalne skrbi.

Središnji stručni skup održati će se 21. ožujka 2017. godine od 11.00 do 15.00 sati u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1 u Zagrebu.

Skup započinje svečanom dodjelom nagrada HUSR-a socijalnim radnicama i socijalnim radnicima, te ustanovama i organizacijama civilnog društva koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju i afirmaciji profesije socijalnog rada i čiji je rad prepoznat kao opće dobro i od posebnog značaja za zajednicu.

Nakon toga uslijediti će Panel diskusija pod nazivom „Različita lica socijalnog rada u Hrvatskoj„ u kojoj će sudjelovati eminentni predstavnici iz različitih razina i područja djelatnosti i javnog života u Hrvatskoj.

Pozivamo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje na ovom stručnom skupu prijave Hrvatskoj udruzi socijalnih radnika najkasnije do 11. ožujka 2017. godine na e-mail husr@zg.t-com.hr. Ovaj stručni skup biti će prijavljen za bodovanje Hrvatskoj komori socijalnih radnika.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati tajnicu HUSR-a Lanu Pigarev na tel: 01/ 4550-757 ili na mob: 098 22 91 67.

PROGRAM
PROGRAM HOTEL DUBROVNIK