Naslovnica Aktualnosti

„Integrirani pristup u prevenciji i tretmanu nasilja nad djecom kroz edukaciju stručnjaka II“

0 1592

Hrvatska udruga socijalnih radnika uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju,obitelj, mlade i socijalnu politiku, u iznosu od 73 772,00 kn, provodi projekt: „Integrirani pristup u prevenciji i tretmanu nasilja nad djecom kroz edukaciju stručnjaka II“ namijenjen stručnjacima koji se bave problematikom nasilja.

Cilj projekta je senzibilizirati stručnjake i omogućiti im da primjereno i pravovremeno reagiraju u slučajevima obiteljskog nasilja i nasilja nad djecom, te da steknu nova znanja i vještine u prepoznavanju nasilja, daju odgovarajuću podršku, poduzmu adekvatne mjere iz svoje nadležnosti, te učinkovitije primjenjuju Zakon i Protokol o postupanju u slučajevima nasilja u obitelji i surađuju sa službama u lokalnoj zajednici koje se bave problemom obiteljskog nasilja. Predviđeno trajanje provedbe projekta je 12 mjeseci.

Projekt se provodi u Zagrebu, Zadru i Osijeku.

Poziv i prijavnicu možete preuzeti ovdje:

POZIV
PRIJAVNICA

ZAGREB: POZIV,  PROGRAM
OSIJEK (30. – 31.3.2017.): POZIV , PROGRAM, PRIJAVNICA
OSIJEK (10.7.2017): POZIV MODUL II, PROGRAM MODUL II
ZADAR (8. – 9.5.2017.): POZIV, PROGRAM, PRIJAVNICA
ZADAR (31.8.2017.): POZIV, PROGRAM

Pozivamo Vas na II. modul edukacije: „Integrirani pristup u prevenciji i tretmanu nasilja nad djecom kroz edukaciju stručnjaka II„ koja će se održati dana 22. veljače 2017. godine u prostorijama Doma za starije „Centar“, Klaićeva 10 u Zagrebu s početkom u 9.00 sati.

Molimo Vas da u II. modul edukacije uključite i predstavnike drugih javnih službi i organizacija civilnog društva s kojima surađujete, a koje čine mrežu pružatelja usluga u području prevencije i suzbijanja nasilja.

POZIV
PRIJAVNICA